18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 101. YILI
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 101.yılı münasebetiyle açıklamalarda bulundu.
Tarih boyunca eşi benzeri olmayan muhteşem zaferler kazanan Büyük Türk Milleti olarak, 18 Mart 2016 tarihinde adını Türk ve Dünya tarihine altın harflerle yazdıran Çanakkale Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.
18 Mart 1915, Türk Tarihi'nde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve cesaretle örülmüş bir destanın adıdır. Bu destan, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olunca, Türk Milleti'nin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.
Türklerin yenilmezliğini, Mehmetçiğin azmini ve iradesini gösteren bu büyük zaferin 101. yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere; ülkesi ve milleti için canını vererek şehitlik onuruna erişen tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kahraman Gazilerimize de saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi
Oluşturma Tarihi: 18 Mart 2016 Cuma