Başkanımız İsa ÇARKACI tali yol ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI,tali yol yapım çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Şarkikaraağaç Belediye ekipleri Konya Isparta karayolu Fatih sanayi sitesi yanında tali yol çalışmalarına başladı.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsa ÇARKACI “Çevre yolu üzerinde bulunan evler için  karayoluna çıkmak tehlikeli ve ilerideki kavşaktan dönüp gelmeleri gerekiyordu.Vatandaşlarımızın talepleri üzerine gerekli  tali yol çalışmalarını başlattık en kısa sürede tamamlanarak kullanıma açılacaktır.” Dedi.Çiçekpınar yolu üzerinde ilçemiz Hayvan Pazarı mevkinde yolun dar olması sebebiyle yol genişletme çalışmaları devam etmektedir.

Oluşturma Tarihi: 07 Nisan 2016 Perşembe