MİNİK ÖĞRENCİLER BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Kerkük İlköğretim okulu 4.sınıf öğrencileri Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI’yı makamında ziyaret ederek merak ettikleri tüm soruları sordular.Başkan İsa ÇARKACI’ya sorularını yönelten öğrenciler belediye birimlerini de dolaşarak sorularına cevap aradılar.Başkan İsa ÇARKAC’ı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Memleketimizin ve milletimizin teminatı çocuklarımızın ziyareti beni çok memnun etti.Geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlere yakışır ve memleketimizi daha ileriye taşıyacak bir memleket bırakmak bizim görevimiz gözlerindeki ışık ve heyecan beni çok mutlu etti.”dedi Minik öğrenciler öğretmenleriyle beraber tüm birimleri gezerek sorular sorarak bilgi aldılar ve belediyemizden ayrıldılar.

Oluşturma Tarihi: 08 Nisan 2016 Cuma