İnönü İlköğretim Öğrencileri Belediyemizi ziyaret ettiler.

İnönü İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri,Okul Müdürü Hüseyin Sarıköse,Sınıf Öğretmeni Mediha Konuk,Sınıf Öğretmeni Emine Akbulut eşliğinde Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’yı makamında ziyaret ettiler.

İnönü İlköğretim okulu 4. Sınıf öğrencileri Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’yı makamında ziyaret ederek merak ettikleri tüm sorular ve isteklerini sıraladılar.Belediye başkanımız İsa Çarkacı ziyaretteni duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ Evlatlarımızın ziyaretleri bizleri memnun ederken memleketimizin sorunları ve yapılması gerekenler hakkında duyarlı olmaları ayrıca beni çok mutlu ediyor.”dedi İnönü İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencileri yazdıkları mektupları Başkan İsa Çarkacı’ya taktim ettiler. Minik öğrenciler öğretmenleriyle beraber  bilgi aldılar ve belediyemizden ayrıldılar.

Oluşturma Tarihi: 19 Nisan 2016 Salı