Belediyemiz tarafından ağaç dikme etkinliği düzenlendi

İlçemiz Kerkür İlköğretim Okulu , Sağlık Meslek lisesi öğrenciler ve protokolün katılımıyla ağaç dikme etkinliği düzenlendi.
Şarkikaraağaç Fatih Sanayi sitesi bölgesinde Fatih mahallesinde ağaç dikme etkinliği düzenlenerek ağaç dikimi yapıldı.Etkinliği Şarkikaraağaç Kaymakamı İbrahim Gültekin, Belediye Başkanı İsa Çarkacı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Göçer,İlçe Müftüsü Mehmet Atay ,Protokol üyeleri ,öğrenciler ve belediye personelin katılımıyla gerçekleşti.Yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı “ Bizlerin gelecek nesillere bırakabilecek en güzel miraslardan birisinin ağaç yani yeşil bir Şarkikaraağaç bırakmak olduğunu düşünüyoruz.Bu etkinlik kapsamında ilçe protokolümüze ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.Öğrencilerle beraber ağaçları diken protokol üyeleri etkinlikten ayrıldı.

Oluşturma Tarihi: 25 Nisan 2016 Pazartesi