Belediye Başkanı İsa ÇARKACI Üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI Süleyman Demirel Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Belediye Kültür Parkta bir araya geldi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı İsa ÇARKACI söyleşide bulundu.Öğrencileri soruları cevaplayan Belediye Başkanı İsa ÇARKACI “Sadece böyle buluşmalarda değil her türlü sıkıntınız da probleminizde gelip bana iletebilirsiniz.Sizleri makamımda bekliyorum.Çözebileceğimiz her sorunun üstesinden geliriz inşallah’’ dedi.İlçemizin sorunları öğrencilerin problemlere yaklaşımında memnun kalan Belediye Başkanı İsa ÇARKACI ile hoş sohbetin ardından Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI programdan ayrıldı.Üniversite öğrencileri için düzenlenen yemek ve söyleşinin ardından eğlence programına geçildi.Üniversite öğrencileri gönüllerince eğlenerek programdan ayrıldılar.

Oluşturma Tarihi: 06 Mayıs 2016 Cuma