Belediye Başkanımız İsa Çarkacı yaşlı bakım evini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İsa Çarkacı  İlçemiz Ulvikale Mahallesi bulunan yaşlı bakım evini ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İsa Çarkacı “Yaşlılarımız  tecrübeleri ile geçmişle geleceğimiz arasında köprü kuran en değerli varlıklarımız. Onlara saygı ve sevgi hem görevimiz hem de borcumuz. Belediye Başkanı olarak sadece bugün değil her zaman yanlarındayım” dedi.
      Yaşlı Bakım evindeki yaşlılara ve çalışan personele herhangi bir isteklerinin veya sıkıntılarının olup olmadığını soran Belediye Başkanımız İsa Çarkacı kendilerini sık sık ziyaret edeceklerini ifade etti.
       Belediye Başkanımız İsa Çarkacı, Yaşlı Bakım evinde kalan yaşlılara böyle bir ortamın oluşturulmasına vesile olan başta ilçemizin evladı Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe komisyonu başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü yönetimine ve bakım evi çalışanlarına teşekkür etti.

Oluşturma Tarihi: 16 Mayıs 2016 Pazartesi