Başkanımız İsa ÇARKACI muhtarlarla bir araya geldi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI İlçemiz mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen toplantıya ilçemizin tüm mahalle muhtarları katıldı.Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken muhtarlarımızın taleplerini ve şikayetlerini dinledi.Mahalle muhtarlarıyla işbirliği içinde çalıştıklarını söyleyen Başkanı İsa ÇARKACI; ' Muhtarlarımızın talepleri şikayetleri bizler için çok önemli mahallerdeki eksikleri belediyemiz imkanları çerçevesinde değerlendirip çözüm bulmaya çalışıyoruz.Muhtarlarımız mahellenin problemleri istekleri konusunda bizlerle iletişim içinde onlara bu özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.Toplantıda mahellerimizin eksikleri talepler değerlendirildi.Mahelle muhtarları ile sık sık bu toplantıların yapılacağı belirtilerek istişare toplantısı son buldu.

Oluşturma Tarihi: 30 Mayıs 2016 Pazartesi