“Ramazan ayı bolluk, bereket ve huzur getirsin”
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin ve Şarkikaraağaç’ın Ramazan ayını tebrik etti.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin ve Şarkikaraağaç’lıların  Ramazan ayını tebrik etti.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI Ramazan ayı vesilesiyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “11 ayın sultanı, üç ayların en değerlisi mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ramazan ayı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, yardımlaşma, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı, sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu mübarek günler vesilesiyle, yoksulları, kimsesizleri ve zorda olanları hatırlamak toplum olabilmenin en önemli göstergelerinden birisidir. Ayrıca inananlar için eşsiz bir ilham kaynağı, tüm zamanlara ve tüm mekanlara hitap eden Kur’an’ın nuruyla aydınlanmak onun feyzinden yararlanmak da yine bugünler vesilesi ile bize nasip olacak güzellikler arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine, milletimize ve Şarkikaraağaç’ımıza bolluk, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”
Oluşturma Tarihi: 06 Haziran 2016 Pazartesi