Organik Meyve ve Sebze alım merkezi hizmete açıldı

Şarkikaraağaç belediye başkanı İsa Çarkacı meyve ve sebze alım merkezinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederken şu sözlere yer verdi. “ Yeni otogar arkasında bulunan dükkanlarımızın düzenlemesini yaparak meyve ve sebze alım merkezi olarak hizmete sunduk. Çiftçilerimizin ürünlerini daha iyi pazarlayabilmeleri için oluşturulan meyve sebze alım merkezinde tüccarlarımız alımlarını gerçekleştirecekler. Meyve alım yerleri çiftçilerimizin ürünlerini değerinde satabilmesi açısından önemli.Tüccarlarımız ve Çiftçilerimize hayırlı olsun.” Dedi.Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından yeni otogar arkasında bulunan dükkanlar tadilata alınarak meyve ve sebze alım merkezine dönüştürülerek hizmete açıldı.

Oluşturma Tarihi: 23 Haziran 2016 Perşembe