Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Başı rahmet, ortası bereket, sonu bağışlanma olan, rahmet ve bereket dolu, ibadetlerin mükâfatının sınırsız olarak verildiği; dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşarken, Mübarek Kadir Gecesi'ne bir kez daha kavuşuyor olmanın da sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.Bin aydan daha hayırlı Mübarek Kadir Gecesi'nin, başta Aziz Milletimiz olmak üzere tüm İslam Coğrafyasındaki terör olayları ve zulümlerin sona ermesine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor; güzel Şarkikaraağaç’ımızda   ve ilçe dışında yaşayan  tüm hemşehrilerimin, analarımızın, babalarımızın, yavrularımızın bu mübarek gecelerini tebrik ederek, Kadir Gecesi'nin Milletimize, tüm İslam Âlemine ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Oluşturma Tarihi: 01 Temmuz 2016 Cuma