Ramazan Bayramınız Mübarek olsun

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramın özellikle İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak zorunda kalan kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum.
        Bu mübarek günlerin hürmetine ülkemizin huzuru ve istikrarına kast eden hainlerin, güvenlik güçlerimize ve masum vatandaşlarımıza yönelik kalleşçe saldırılarının son bulmasını Yüce Allah'tan diliyorum.
        Bayramlar, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği en önemli günlerdir. İdrak edecek olduğumuz Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğimize, milletçe yeniden dirilişimize ve yeniden vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler öncelikle milletimizin, Şarkikaraağaç’lı hemşehrilerimizin tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Oluşturma Tarihi: 04 Temmuz 2016 Pazartesi