MİLLET TARİHİ, TARİH TÜRK MİLLETİNİ YAZDI !

Aziz ve muhterem Türk Milleti iki bin yıllık devlet geleneğinin bir timsali olan “Asıl olanın devlet ve devletin bekasıdır” anlayışını 15 Temmuz gecesi Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkarak bir kez daha göstermiş ve devlet içinde yapılanmış hain odaklara gereken dersi ve cevabı geçmişte olduğu gibi bugünde en sert şekilde vermiştir.
Devletin bekasına kast eden hainler Tek Yürek olmanın, hak ve özgürlüklere sahip çıkmanın, bağımsızlığa verilen önemin, bir milletin kendi demokrasisine sahip çıkmasının ne demek olduğunu 15 Temmuz gecesi bir kez daha görmüşlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile Millet demokrasisine sahip çıkmış ve 15 Temmuz’u darbeci zihniyete inat Demokrasi Bayramı ilan etmiştir. Unutulmamalıdır ki Tarihi boyunca tarih yazmış bu asil millet hainler cezasını buluncaya kadar demokrasi nöbetlerine devam edecektir.
Bu bağlamda canlarını hiçe sayarak devletine sahip çıkan ve hainlerin kendi halkına sıktıkları kurşunlar ile şehadete eren polis, asker ve vatandaşlarımızı Rahmet ve minnet duygularımla anıyorum.
Gerek ilçemizde bizler ile beraber sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetine aralıksız devam eden çok değerli Şarkikaraağaç halkına, gerekse ülkemizin her köşesinde milli birlik ve beraberlik duygusu ile tek vücut olan Yüce Türk Milletine şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Devlet içinde yapılanmış hain odakların devletimizin bekası, ülkemizin yükseliş ve refahına, milletin birlik ve beraberliğine kast ettikleri ihanet dolu darbe girişimi sonrasında bir açıklamada bulundu.

Oluşturma Tarihi: 19 Temmuz 2016 Salı