Milletvekilimiz sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı, Memleketimizin evladı Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç İlçemize ziyarette bulundu.
İlçemizin sıcak asfalta kavuşmasına vesile olan Sayın Milletvekilimiz asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
 Ak Parti Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beraberindeki heyetle Belediye Başkanımız İsa Çarkacı ile Belediye binasında bir araya geldi.
Belediye yapılan ziyaretin ardından sıcak asfalt atılan yollarda incelemelerde bulunarak yol yapım ekipleriyle bir araya gelindi.
  İlçemizin kanayan yarası olan yollarına sıcak asfalt atılmasına vesile olan Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ilçesine ve memleketine yapmış olduğu bu hizmetten den dolayı mutluluğunu dile getirdi.
  Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanımız İsa Çarkacı şu sözlere yer verdi. “ Bizler Sayın Milletvekilimizin memleketine olan düşkünlüğünü ve hizmet verme çabasını en yakından bilen ve gören insanlarız. Sayın vekilimiz Şarkikaraağaç’a olan hizmet etme gayretini geçtiğimiz günlerde yapımına başladığımız sıcak asfalt çalışmalarında bir kez daha göstermiş oldu. Şarkikaraağaç için en başta gelen ihtiyaçlardan bir olan yol sorunumuzla bizzat hemhal olan vekilimize İlçemizi sıcak asfalta kavuşturduğu için şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum.Bilinmelidir ki önceden olduğu gibi  bundan sonraki süreçte de Sayın Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in ilçemiz için üzerine düşen her ne görev var ise bizlerden desteğini esirgemeyeceğine inancımız tamdır.Bizler inanıyoruz ki Sayın Vekilimiz ile el ele verdiğimiz zaman İlçemize hizmet yolunda altından kalkamayacağımız hiçbir yük yoktur.Yapılan çalışmaların İlçemize hayırlı olmasını temenni ederken kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı  Ak Parti Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beraberindeki heyetle birlikte  ilçe esnafıyla kısa bir sohbetin ardından  ilçemizden ayrıldı.

Oluşturma Tarihi: 04 Ağustos 2016 Perşembe