Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI Mahalle Muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI İlçemiz mahalle muhtarlarıyla periyodik olarak yapılan istişare toplantısında bir araya geldi.Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen toplantıya ilçemizin  mahalle muhtarları katıldı.Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken muhtarlarımızın taleplerini ve şikayetlerini dinledi.Toplantıda mahellerimizin eksikleri talepler değerlendirildi.Mahelle muhtarları ile sık sık yapılan toplantıların devam edeceği belirtilerek istişare toplantısı son buldu.

Oluşturma Tarihi: 08 Eylül 2016 Perşembe