Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Sayın İsa ÇARKACI Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan Başkanımız Sayın İsa Çarkacı, tüm İslam aleminin ve Şarkikaraağaç  halkının Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Mübarek Kurban Bayramınızı, en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayramlarımız, kardeşliğimizi, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı arttırma günleridir. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakarlığın simgesi olan Kurban Bayramı’nın anlamını çok iyi kavramalıyız. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız.
Son zamanlarda ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşan bölücü terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması bu mübarek günlerde en büyük dua ve temennimizdir. Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. Kurban Bayramı'nın bütün insanlığımızın kalplerinin birbirine yakınlaşmasını sağlamasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta büyük milletimiz olmak üzere; bütün İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik eder, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını dileyerek, bayramın gönüllerimize huzur, sevgi ve kardeşlik duyguları dolmasına vesile olması temennisiyle tüm Şarkikaraağaç’lı hemşehrilerime sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

İsa ÇARKACI
ŞARKİKARAAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI