Soğuk asfalt çalışmaları başladı.

2016 yılı programına alınan asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Şarkikaraağaç Belediyesi, özellikle mahalle ara sokaklarında soğuk asfalt çalışmalarına başladı.

Programa alınan  Orta Mahalle 1494 sokak  eski cezaevi yolunda soğuk asfalt çalışmalarına başlayan Şarkikaraağaç Belediyesi ekipleri soğuk asfalt çalışmalarını bu yolda sürdürüyor.
Şarkikaraağaç Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçemizde bir çok mahalle ve çarşı içinde sıcak asfalt çalışmalarının ardından programa alınan mahallerde soğuk asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Şarkikaraağaç’ın her köşesine hizmet götürme hedefinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı İsa Çarkacı bu hedef doğrultusunda soğuk asfalt çalışmalarının hız kazandığını kaydetti.

“Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız sürüyor” diyen Belediye Başkanı İsa Çarkacı “Belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle kenar mahallelerimizde çalışma tempomuz artmış durumda.Program dahilinde mahallerimizde soğuk asfalt çalışmalarına başladık. İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız” diye konuştu

Oluşturma Tarihi: 26 Eylül 2016 Pazartesi