2.KULA SOKAKTA PARKE TAŞI DÖŞEME İŞLEMİ BAŞLADI.

Şarkikarağaç orta mahalle 2. Kule sokakta parke taşı döşeme işlemine başlandı.Şarkikaraağaç Belediyesi ekipleri ara sokaklarda parke taşı döşeme işlemine tüm hızıyla devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde 1.Kule sokakta parke taşı döşeme işlemini tamamlayan ekipler 2.Kule sokakta çalışmalarını sürdürüyor.

Ara sokaklara döşenen parke taşıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsa ÇARKACI; “ Alt yapı asbest borularının değişiminin ardından ilçemizde cadde ve sokaklarında büyük bir çalışma yaptık.Ana caddelerimizi sıcak asfalt çalışmaları ile bazı arka mahallerimizde soğuk asfalt çalışmalarını tamamladık.Yol çalışmaları kapsamında dar olan sokaklarımızda hali hazırda devam eden parke taşı döşeme işlemlerine devam ediyoruz.”dedi.

Oluşturma Tarihi: 17 Ekim 2016 Pazartesi