Şarkikaraağaç’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk koyma töreni ile başladı.
 Şarkikaraağaç’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Çelenk koyma töreni ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93.yılı kutlamaları kapsamında Şarkikaraağaç Çınaraltı Meydanında Çelenk koyma töreni düzenlendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93,yılı kutlamaları kapsamında Şarkikaraağaç Çınaraltı Meydanında Çelek koyma töreni düzenlendi.

Şarkikaraağaç’ta 29 Ekim kutlamaları çelenk koyma törenibaşladı.Saat:11 00 ‘da yapılan çelenk koyma törenine Şarkikaraağaç Yusuf Durani Dinç Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Garnizon komutanı Kurum amirleri Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Törende ilk olarak Atatürk heykeline çelenkler konuldu; ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu akabinde İstiklal Marşı okundu Resmi kutlamalar yarın saat 10:00'da Şarkikaraağaç Mehmet Akif Ersoy stadyumunda yapılacak.

Oluşturma Tarihi: 28 Ekim 2016 Cuma