10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78.yıl dönümü dolayısıyla Şarkikaraağaç’ta tören düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve vefatının 78.yılı nedeniyle Şarkikaraağaç’ta tören düzenlendi. Törene Şarkikaraağaç Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Protokol üyeleri siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri,Öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.
Protokol üyelerinin Atatürk büstüne çelenk bırakması ile başlayan program daha sonra 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.Çınaraltında son bulan çelenk koyma programının ardından Atatürk İlköğretim okulunda 10 Kasım Atatürk’ü anma programı devam etti.

Oluşturma Tarihi: 10 Kasım 2016 Perşembe