Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe danışma meclisi toplantısı gerçekleşti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 26.11.2016 Cumartesi günü Şarkikaraağaç’ta İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

İlçemiz Halkeğitim merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile İl Başkanı Osman Zabun, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Isparta İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti yönetimi ve partililerin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda, Ak Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Selçuk Gökmen bir açılış konuşması yaparak,yaptıkları siyasi çalışmalar ilgili bilgi verdi. Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Şarkikaraağaç belediyesini ve ilçemizin genel durumu hakkında konuşmasını yaparak,sözü Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’a bıraktı  İl Başkanın Zabun’un ardından Ak Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca konuşmalarını tamamladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe danışma meclisi toplantısı yoğun katılım ve genel istişare yapılarak son buldu.

Oluşturma Tarihi: 29 Kasım 2016 Salı