Şarkikaraağaç Belediyesi ilklere E-imza atmaya devam ediyor.

Isparta Belediyeleri içerisinde ilk e-imza uygulamasına geçen Şarkikaraağaç Belediyesi kurumsal kapasitesinin geliştirilmesi için projelere devam edeceği bildirildi.

Şarkikaraağaç Belediyesi bürokratik işlemler ve evrak trafiğine yönelik ve vatandaşlarımızın belediyemize sundukları evrak ve başvuruların takibini kolaylaştıran Elektronik Belge Yönetim Sistemini hayata geçirdi.

Teknik altyapısı hazır olan Elektronik Belge Yönetim Sistemi hayata geçirilirek hazırlanan evraklar 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli e-imza ile imzalanarak devlet teşkilatı içinde bulunan kurumlara sistem üzerinden kolayca ulaşması sağlanmaktadır. E-imza uygulamasıyla bürokratik işlemler ve evrak takibinin kolay yapılabilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca Vatandaşlarımızın 2017 yılında Şarkikaraağaç Belediyesi’ne yaptıkları müracaatların hangi aşamada olduğunu evrak takip numarası ve T.C kimlik numaraları ile öğrenebilecekler.

Oluşturma Tarihi: 01 Aralık 2016 Perşembe