MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı  bugece idrak edeceğimiz Mevlid kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
"11 Aralık 2016 Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandilini bir kez daha idrak edebilmenin huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) dünyaya gelişinin sene-i devriyesini idrak etmenin onuru, gururu ve manevi hazzını yaşamaktayız. Sevgi ve rahmet Peygamberi Hz. Muhammed'in dünyaya gelişi, insanlığın kurtuluşuna vesile olmuştur. Rahmet Peygamberi, bizlere şefkati, vicdanı, affı, sabrı, hoşgörüyü, adaleti ve merhameti öğretti. Onun hayatını örnek almak, insanlığa bir ışık, bir rehber olmanın yanında kaybedilen değerlerin yeniden anlam kazanmasını sağlayacaktır. Mevlid Kandilini bu anlamda çok iyi değerlendirmemiz gerekmektedir. Böyle bir günde dualarda buluşmak temennisiyle, tüm Türk ve İslam aleminin, ülkemizin, milletimizin ve Şarkikaraağaç’lı hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bugünün İslam alemine, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Oluşturma Tarihi: 11 Aralık 2016 Pazar