Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’nın Yeni yıl mesajı

2016 Yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeri bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.Öncelikle 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ,bölgemiz, Şarkikaraağaç’ımız ve tüm insanlık için hayırlı bir  yıl olmasını temenni ediyor,ülkemizde ve tüm dünyada kardeşliğin hakim olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
Değerli Hemşehrilerim; 2017 yılının şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için, barışın, hoşgörünün, huzurun ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, bu yeni yılda tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlarla dolu günler temenni ediyor, 2017 yılında; başta tüm İslam Alemi olmak üzere dünyadaki yaşanan savaş ve zulümlerin son bulmasını diliyorum.

Oluşturma Tarihi: 31 Aralık 2016 Cumartesi