HALEPTE İNSANLIK ÖLMESİN KAMPANYASINA ŞARKİKARAAĞAÇ'TA KATILDI.

Muhacir olarak ülkemize sığınan Halep'li Kardeşlerimiz başta olmak üzere Halep ve Suriye'deki mazlumlar ve mağdurlar için başlattığı HALEPTE İNSANLIK ÖLMESİN kampanyasına Isparta Şarkikaraağaç'tan da tam destek geldi.
Toplanan yardımlar İlçe Müftülüğün önünden İlçe Kaymakamı Ayhan ABATAY, Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI, İlçe Müftüsü Mehmet ATAY Din görevlileri müftülük personeli ile beraber yüklenen, yardım tırı Halep’e uğurlandı.
Bu çerçevede Şarkikaraağaç  İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şarkikaraağaç  Şubesinin başlattığı yardım kampanyasına tüm halkımız yoğun ilgi gösterdi.
Özellikle Şarkikaraağaç İnönü İlkokulu ve Orta Okulu ve İMKB Atatürk İlk ve Ortaokulu, Kızıldağ Fen Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve diğer okullarımızdaki öğretmen ve  öğrencilerimizin kampanyaya destek vermelerinin her türlü takdirin üstünde olduğu değerlendirildi.
Yardım kampanyası sonucunda 1550 adet Battaniye, 68 Adet Soba ve ekipmanları, 80 koli içinde kışlık erkek, bayan, çocuk kıyafeti ve ayakkabıları,  İlçe Müftülüğümüz personelinin titiz çalışmaları ile hazırlandı.
HALEPTE  İNSANLIK ÖLMESİN kampanyasına kapsamında hazırlanan yardım tırı dualarla uğurlandı.

Oluşturma Tarihi: 17 Ocak 2017 Salı