Yarıyıl tatili başladı.
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının 1. Dönem Karne Dağıtım Programı bugün itibariyle yapılarak yarıyıl  tatili başladı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının 1. Dönem Karne Dağıtım Programı İlçe Protokolünün Şarkikaraağaç Öğretmenevinde Teog Sınavında dereceye girenler öğrencileri tebrik ve hediyeler verilerek başladı.

Programa İlçe Kaymakamı Ayhan ABATAY, İlçe Belediye Başkanı İsa ÇARKACI ve Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan TURHAN, İlçe Jandarma Komutanı Hasan KEMERKAYA, İlçe Emniyet Müdürü Onur BAYRAM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Kemik Okul müdürü ve öğretmenler katıldı. Öğretmenevindeki tebrik programının ardından Çarıksaraylar Kasabası Suvar Mahallesi İlköğretim okuluna geçilerek öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Öğrencilere Protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi ve hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.

Oluşturma Tarihi: 20 Ocak 2017 Cuma