Isparta Valimiz Şehmus Günaydın İlçemiz ve Belediyemize ziyarette bulundu.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın çalışma ziyareti kapsamında Şarkikaraağaç İlçesini ve köylerine ziyarette bulunarak istişare toplantısı yaptı.

Çalışma ziyaretleri kapsamında ilçemize Ziyarette bulunan Vali Şehmus Günaydın ve beraberindeki heyet İlçemiz Halkeğitim merkezi toplantı salonunda Belediye Başkanımız İsa Çarkacı İlçe Kaymakamı  Ayhan ABATAY,Belde Belediye Başkanları, kuruma amirleri,mahalle  köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantının ardından Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’yı da makamında ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın çalışmalar hakkında bilgi aldı.İlçe jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne de ziyarette bulunan Valimiz İlçemizden ayrıldı.

Oluşturma Tarihi: 17 Şubat 2017 Cuma