Çanakkale Zaferi’nin 102.Yıl Dönümü kutlandı.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıl Dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Şarkikaraağaç’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çınaraltı Meydanında başlayan programa Gazilerimiz Şarkikaraağaç Kaymakamı Ayhan ABATAY Şarkikarağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI Garnizon Komutanı Hasan KEMERKAYA İlçe Emniyet Müdürü Protokol üyeleri Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Çınaraltında Atatürk Mozalesine sunulan çelenk merasiminin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.Program İmkb Atatürk İlköğretim Okulunda Öğrencilerin hazırladığı programla devam etti.Kompozisyon şiir ve resim dallarında ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.Şarkikaraağaç Kaymakamlığının düzenlenmiş olduğu yemek programıyla 18 Mart Şehitler Günüve Çanakkale Zaferi programı son buldu.

Oluşturma Tarihi: 17 Mart 2017 Cuma