Milletvekilimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ Referandum çalışmaları kapsamında ilçemizde.

Memleketimizin evladı Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Belediye Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu programı şereflendirdi.
Referandum çalışmaları kapsamında İlçemiz Kültür Park tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekilimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ 16 Nisanda yapılacak Anayasa değişikliği için önemli bilgiler vererek vatandaşları bilgilendirdi.
Düzenlenen programa Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ,Ak Parti İl Başkanı Osman ZABUN, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI,Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan TURHAN,Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş AÇAR,AK PARTİ İlçe Başkanı Selçuk GÖKMEN, MHP İlçe Başkanı Mustafa ATILGAN,İlçe Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Hakan Mevlüt YILDIZ , Kurum amirleri ve Kamu çalışanın yoğun katılımıyla gerçekleşti.Program Pazar günü verilen kahvaltı ile son buldu.

Oluşturma Tarihi: 10 Nisan 2017 Pazartesi