Vakumlu Yol Süpürme aracımız geldi. İlçemize hayırlı olsun

Memleketimizin Evladı Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ’in girişimleriyle Vakumlu yol süpürme aracımız ilçemize kazandırıldı.
Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı, araç filosu güçlenmeye devam ediyor. ilçemize kazandırılan yol süpürme aracı belediye önünde yapılan törene Belediye Başkanımız İsa Çarkacı,Belediye Meclis Üyeleri Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen  Mhp İlçe Başkanı Mustafa Atılgan İl Genel Meclis üyeleri, vatandaşlar katıldı. Kurban kesilerek araç teslim alındı.Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’nın yaptığı açıklamada “Bizler Sayın Milletvekilimizin memleketine olan düşkünlüğünü ve hizmet verme çabasını en yakından bilen ve gören insanlarız.Bu vesile ile ilçemize yeni bir hizmet kazandırılmasına vesile olan Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e ilçemiz memleketimiz adına çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak İlçemizin temizliğine çok önem verdiğimiz aşikardır. Yol süpürme aracıyla Şarkikaraağaç’ımız söz verdiğimiz gibi temiz yazın tozsuz kışın çamursuz bir ilçe olacaktır..Yeni Aracımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet sunmayı nasip etsin.” şeklinde konuştu.Vakumlu yol süpürme aracımız bugünden itibaren yollarımız temizlemeye başlayacaktır. İlçemize hayırlı olsun.

Oluşturma Tarihi: 15 Nisan 2017 Cumartesi