Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet töreni

Şarkikaraağaç Süleyman Demirel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni ilçemiz kapalı spor salonunda gerçekleşti.

Mezuniyet töreni programına Şarkikaraağaç Kaymakamı Muhammed EVLİCE
Belediye Başkanımız İsa Çarkacı,Belde Belediye Başkanları,Kurum amirleri Akademik personel ve Mezun olan üniversite öğrencilerinin aileleri de öğrencileri yalnız bırakmadı.
Süleyman Demirel Ünivesitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okul Müdürü Yard.Doç.Dr.Gökhan Turan mezuniyet konuşmasını yaparken İlçemizde Esnaf olan Nazım Yaman Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu birincisi olarak konuşmasını gerçekleştirdi.Okul birincisi olan  Nazım Yaman öğrenmenin yaşının olmayacağını kanıtladı.Programda İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’da konuşma yaparak mezun olan öğrencileri tebrik etti. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilirken Meslek Yüksek okuluna katkıda bulananlar için plaketler verildi.Diplomalarını alan Mezun öğrencilerin Kep atma töreniyle program son buldu.

Oluşturma Tarihi: 20 Mayıs 2017 Cumartesi