Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’nın Kadir Gecesi Mesajı

Başı rahmet, ortası bereket, sonu bağışlanma olan, İnsanlara sabrı öğreten, nimetin kadrini bildiren, nefsi terbiye eden, manevi iklimin, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın doruğa ulaştığı, on bir ayın sultanı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşarken, Mübarek Kadir Gecesi'ne de bir kez daha kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bu mübarek geceyi en güzel şekilde idrak edeceğimiz ümidiyle; İslam coğrafyası içinde zulme uğramış Müslüman kardeşlerimiz ile Aziz Milletimizin birliği, dirliği ve beraberliği için dua edelim. İftar Sofralarımızdaki, teravih namazlarımızdaki ve bu güzel kandil günlerimizdeki birlik ve beraberliğin; kardeşlik ve dostluk duygularımızı daha da derinleştirmesine, milletçe sahip olduğumuz sevgi, saygı ve dayanışma gibi asil duygularımızın yükselmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kadir Gecesi'nin, başta Aziz Milletimiz olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor; güzel Şarkikaraağaç’ımızda  yaşayan tüm hemşehrilerimin, analarımızın, babalarımızın, yavrularımızın bu mübarek gecelerini tebrik ederek, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.
           İsa ÇARKACI
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı