Belediye Başkanımız Sayın İsa Çarkacı’nın Ramazan Bayramı mesajı;

“Şarkikaraağaç’lı hemşerilerimizin ve Türk-İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı bütün kalbimle kutluyorum. Ramazan Bayramı, ilçemize, ülkemize ve dünyaya, özellikle de savaşların, acıların yaşandığı coğrafyalara barış, mutluluk ve huzur getirsin inşallah. Ramazan Ayı süresince tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler ve ettiğimiz dualar, Cenab-ı Allah’ın izniyle güzelliklerin, milletimize ve hemşehrilerimize ulaşmasına vesile olsun.

Ramazan Bayramı’nın, Türk-İslam Alemi’nin ve insanlığın yaşadığı acıların son bulmasına vesile olması için Cenab-ı Allah’a dua ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta  Şarkikaraağaç’lı hemşehrilerimin olmak üzere, Türk-İslam coğrafyasında varlığını sürdüren kardeşlerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, nice bayramlara sağlık ve huzur içinde birlikte girmeyi Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

Oluşturma Tarihi: 24 Haziran 2017 Cumartesi