15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi.

Askeri yapılar içerisinde yuvalanmış, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi bir grup tarafından yapılan 15 Temmuz darbe teşebbüsünün Milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine Milletçe engellendiğinden hareket ederek, bu şuurun canlı tutulması amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ve himayeleri ile düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında  çeşitli programlar düzenlendi.
Etkinliklere Şarkikaraağaç Kaymakamı Muhammed Evlice,Belediye Başkanımız İsa Çarkacı,Çarıksaraylar Kasabası Belediye Başkanı Özcan Turhan,Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar,Kurum amirleri Kamu çalışanları , Siyasi Parti Temsilcileri,sivil toplum kuruluşları katıldı.
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Merkez Cami de Şehitlerimizin Aziz Ruhlarına okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından,13 Temmuz 2017 Perşembe günü İlçemiz Hükümet Konağı bahçesinde 15 Temmuz şehitleri anısına ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Çeşitli etkinliklerin ardından 15 Temmuz Cumartesi Günü Mehmet Akif Ersoy Kapalı spor salonunda düzenlenen voleybol maçının ardından kortej yürüyüşüyle Çınaraltı meydanına yürüyüş yapıldı.Yoğun katılımın olduğu programa vatandaşlar bayrakları ile eşlik etti. Şehitlerimizin Aziz Ruhlarına Kuran-ı Kerim ve Hatmi Şerif okutuldu.Kurulan platforma 15 temmuz için hazırlanan sinevizyon görüntüsü verildi. Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından çeşitli etkinler ile devam etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Çağrısı üzerine demokrasi nöbetine devam edildi. Demokrasi nöbeti için gelen vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuldu. Sabaha kadar devam eden demokrasi nöbetinin ardından Cumartesi Programı son buldu. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Pazar günü yapılan programın ardından etkinlik son buldu.
Oluşturma Tarihi: 17 Temmuz 2017 Pazartesi