30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.yılı kutlu olsun.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’nın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesaj şöyle:

“Kahraman ve asil ecdadımız 30 Ağustos Zaferi'yle dünyaya bir kez daha Tük Milleti'nin asla esir edilemeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir. Tarihimizdeki bütün zaferlerin arkasında hep aynı ruh vardır. Vatan için, bayrak için, ezan için ve tüm mukaddesatımız için elde edilen bu zaferler, esarete boyun eğmeyen milletimiz için birer övünç kaynağıdır. 95 yıl önce şanlı ordumuz Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde düşmanı denize dökerek eşsiz bir zafere imza atmıştır. Tarihin her döneminde bağımsızlığına büyük önem veren ve bu uğurda gözünü kırpmadan şehadete yürüyen şanlı ecdadımız, 30 Ağustos 1922’de de büyük bir zafere imza atmıştır. Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatanı iç ve dış mihraklara karşı korumak hepimizin en önemli görevidir. Birlik ve beraberlik içerisinde bu görevi en güzel şekilde ifa edeceğimize yürekten inanıyorum. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, İlçemiz Şarkikaraağaç’tan vatan savunması için şehit olan atalarımızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” Dedi.

Oluşturma Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı