Kurban Bayramımız Mübarek olsun.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı  İsa Çarkacı Kurban Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı. Tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden Belediye Başkanımız İsa Çarkacı “Kurban Bayramı’nın başta İlçemiz Şarkikaraağaç olmak üzere tüm insanlığa  huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:
“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin Şarkikaraağaç’ımız, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Rabbimizden temenni ediyorum. Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu vesileyle tüm  Şarkikaraaağaç’lı hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.”
İsa Çarkacı
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı