19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurt genelinde olduğu gibi Şarkikaraağaç’ta da  kutlandı.
Şarkikaraağaç Çınaraltı meydanın da gerçekleştirilen 19 Eylül Gaziler Günü törenine Kore ve Kıbrıs gazilerimiz Şarkikaraağaç Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı,Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan,Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar,Garnizon komutanı Nurettin Akdin,İlçe Emniyet Müdürü Metin Özdemir,protokol üyeleri öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.Atatürk Mozolesine çelenk konmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızla devam etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 eylül Gaziler günü vesilesiyle yapmış oldukları konuşma okunarak program son buldu.

Oluşturma Tarihi: 19 Eylül 2017 Salı