Muhtarlarımızın Günü kutlu olsun.

Belediye Başkanımız İsa Çarkacı Muhtarlar günü münasebetiyle mesaj yayınladı.Demokrasimizin temel yapı taşlarından biri olan muhtarların günü kutlarken şu söylere yer verdi.
“Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Dolayısıyla, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Vatandaşımızın hastasında, cenazesinde, düğününde kısacası sosyal yaşamın içerisinde kendini gösteren her türlü üzüntüde ve sevinçte kapısını gönül rahatlığıyla çaldığı makamda görev yapan muhtarlarımız bizlerin de baş tacıdır. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olmak gerçekten rütbelerin en büyüğüdür. Dolayısıyla, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Bu gün vesilesiyle, öncelikle Şarkikaraağaç ilçemiz ve köylerinde görev yapan muhtarlarımıza ve sonrasında tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Oluşturma Tarihi: 19 Ekim 2017 Perşembe