ŞARKİKARAAĞAÇ 'TA YILBAŞI ÖNCESİ KAÇAK İÇKİ DENETİMİ

Şarkikaraağaç ilçesinde polis, zabıta ve maliyecilerden oluşan 9 kişilik ekip, yaklaşan yılbaşı öncesinde alkollü içki satışı yapılan işletmeleri denetledi.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşı öncesi alkollü içki satışı yapılan işletmeler denetlendi.
İnce eleyip, sık dokudular
İlçede görev yapan 6 polis ve 2 zabıta memuru ile 1 maliye personelinin katıldığı çalışmalarda 6 işyerinin denetlendiği belirtildi.
Yapılan denetimlerde, satışı yapılan alkollü içeceklerin son kullanma tarihlerine kadar bir çok etken gözden geçirildi. İncelenen işletmelerde, yasadışı bir durum söz konusu olmazken mekan sahipleri sahte içki satışı konusunda uyarılarda bulunuldu. Alkollü içki denetimlerinde içkilerin üzerinde bandrollerin olup olmadığı ile gerçekliğinin kontrol edildiği öğrenildi.
İşletmeciler denetimden memnun
Kendilerini denetledikleri için ekiplere teşekkür ettiğini dile getiren işletme sahipleri “Müesseselerimizin her zaman denetlenmesi taraftarıyız. Bizleri güzel yöne sevk eden bir uygulama oluyor. Bence sahte içki satılmamalı, insanların canına kast edilmemeli. Her şey kazanç değildir, insanlık çok önemli” dedi.

Oluşturma Tarihi: 27 Aralık 2017 Çarşamba