Yarı yıl tatili başladı.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem karneleri tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemiz Şarkikaraağaç’ta da 19 Ocak 2018 Cuma günü düzenlenen bir etkinlik ile öğrencilere dağıtımı yapıldı.

Karne dağıtımına İlçe  Kaymakamımız Sertaç KIRÇUVAL, Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI, Çiçekpınar Belde Belediye Başkanı Derviş AÇAR, İlçe Emniyet Müdürü Metin ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Ali KEMİK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Beyhan UĞURCU, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve veliler katıldı. İlk tören Çiçekpınar Kasabası Şehit Hüseyin Şeker İlk ve Ortaokulunda, anaokulu, ilköğretim ve ortaokul öğrencilerine karneleri verildi. İkinci tören Şarkikaraağaç Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde yapıldı. Protokol üyeleri Karne dağıtım töreninde öğrencileri kutlayıp başarılarının devamını diledi.

Oluşturma Tarihi: 22 Ocak 2018 Pazartesi