Dolandırıcılar yakalandı.

Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Ekipleri Çarşamba günleri halk pazarına kurulan pazarda dolandırıcılara göz açtırmıyor… Başka illerden Şarkikaraağaç’a gelerek farklı yöntemler ile esnafı-Vatandaşı dolandırmaya çalışan şahıslar zabıta ekiplerine takıldı. Dolandırıcılara ve dilencilere göz açtırmayan Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta ekipleri bugün 2 kişiyi daha gariban vatandaşı dolandırırken yakaladı.Başka yerlerden Şarkikaraağaç’a gelen 2 dolandırıcı Çarıksaraylar nüfusuna kayıtlı 65 yaşlarında bir vatandaşın dolandırılmasını son anda engelledi. Masum Vatandaşa 500 TL verip, Fitire-Zekat dağıtmasını isteyen dolandırıcılar, akabinde bu para okunmuş helal para, sende de para var ise onu da okuyalım, bereketi gelir diyerek dolandırmak istediler. Fakat baltayı sert taşa vuran dolandırıcılar, Zabıtanın tokatını yiyerek, suçüstü yakalandılar. Yaşlı Vatandaşın 1300 TL parasını almak isterken yakalanan dolandırıcılar, zabıta tarafından Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Şarkikaraağaç Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından yapılan uyarıda Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcı ve dilencilere karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundular.

Oluşturma Tarihi: 21 Şubat 2018 Çarşamba