YAPTIK YİNE YAPARIZ.
“Haydi Şarkikaraağaç Şimdi Sıra Bizde Güçlü Türkiye için El Ele” sloganı ile Şarkikaraağaç’ta Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme vakfı yararına  yardım kampanyası başlatılmıştır.
Kampanya kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI şu ifadelerde bulundu.
“Çok değerli hemşehrilerim;  Belediye Başkanınız olarak dün olduğu gibi bu günde Şarkikaraağaç’lı olmaktan onur ve gurur duyduğumu bir kez daha ifade ediyorum.
Şarkikaraağaç’lılar olarak  87 yıl önce toplamış olduğumuz bağışlarla ilçemiz halkı tarafından  Türk Silahlı Kuvvetlerine  bir uçak hediye etmiştik. Bu uçak yıllarca Türk milletine hizmet etmiştir. Bizler 87 yıl önce de Şarkikaraağaç’lılar olarak kahraman ordumuzun yanındaydık. Şimdi de bu ecdadın torunları olarak  YAPTIK YİNE YİNE YAPARIZ sloganı ile  Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına bağış  kampanyamızı başlattık.
Şarkikaraağaç’ımızın her zaman olduğu gibi üstüne düşeni yapacağından şahsım adına hiçbir tereddütüm yoktur.
 İlçemizde düzenlemiş olduğumuz BU KAMPANYA VİCDANİ VE MİLLİ BİR KAMPANYA OLUP ,
VATANIN GERÇEK SAHİPLERİ OLAN  SİZ AZİZ MİLLETİMİZİN BAĞIŞ  KAMPANYASINA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
Bu kampanyanın düzenlenmesinde katkısı olan başta siz Şarkikaraağaç’lı hemşehrilerimiz olmak üzere  tüm kurum ve kuruluşlarımıza ve emeği geçen  herkese teşekkür ederim.
Bu vesile ile şu anda Suriye’de Afrin Bölgesinde devam eden Zeytindalı harekatında, Güneydoğu’da, ve Ülkemizin çeşitli bölgelerinde vatanımızı savunan ve yine geçmişten günümüze kadar bize emanet edilen bu kutsal vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim.” dedi.
KAMPANYA HESAP NUMARASI
T.C. ZİRAAT BANKASI ANKARA KAMU KURUMSAL ŞUBESİ