Kent Park projesine hız verildi.

Bu yaza yetiştirilmesi planlanan Kent Park projesine hız verildi.
 Şarkikaraağaç Belediyesi tarafından  Camikebir Mahallesi’nde bulunan   geçtiğimiz yıllarda 50.yıl parkı ve eski kız yurdu olarak faaliyet gösteren alan Kent Park projesi ile yeniden hayat buluyor.
 Kısa süre içinde tamamlanacak çalışmaların ardından sosyal tesis halkın hizmetine sunulacak. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturma hedefiyle çalışmalarına yön veren Şarkikaraağaç Belediyesi Kent park projesi için ayrı bir hassasiyet gösteriyor.
Kent Park  projesinin içinde Kır düğün salonu, Yöresel ürün pazarı, Spor tesisleri, Çocuk oyun parkları,  Oyun salonları, Kafeterya, Sosyal alanlar yapılarak halkımızın hizmetine sunulacak.
Mevcut tesisteki binaların sadece bir kısmının yıkımı gerçekleştirilip diğer binaların tadilatları yapılarak Kent Park projesine dahil edilecektir.

Oluşturma Tarihi: 01 Mart 2018 Perşembe