Yaptık Yine Yaparız.

Türk Silahlı Kuvvetlendirme Vakfı yararına başlatılan bağış kampanyası için Şarkikaraağaç Belediyesi önünde program düzenlendi.
Programa bağış kampanyasına destek veren Kamu Kurum ve kuruluşları,İlçe protokolü,Siyasi Parti temsilcileri,Sivil toplum kuruluşları belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.Cuma namazı öncesi merkez cami de şehitlerimiz için okutulan Mevlid-İ Şerif’in ardından Belediye önünde vatandaşlara helva ikramında bulunuldu. Kampanya ya destek konuşmalarını yapan İsa ÇARKACI şu ifadeleri kullandı. “Dün olduğu gibi bugünde herzaman devletimizin ve milletimizin yanında olan kıymetli Şarkikaraağaç’lı hemşehrilerim hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.
Ülkemizin Stratejik öneme sahip jeopoliktik konumu dolayısıyla ve yine Müslüman bir ülke oluşumuz sebebi ile tarih boyunca bu topraklarda hac ile hilalin kavgası yaşanmıştır ve günümüz de de yaşanmaktadır. Yaşanmakta olduğumuz tüm terörist faaliyetlerin altında yatan ana sebepte budur.Ülkemize her daim göz dikenler olmuş bundan sonrada olacaktır. Bu sebeple her an savaşa hazır modernize edilmiş ve güçlü bir orduya ihtiyacımız vardır.Bu amaçla ilçemiz genelinde Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme vakfı yararına düzenlenmiş olduğumuz kampanya devam etmektedir.Bu kampanya çerçevesinde kahraman Türk ordumuza Şarkikaraağaç Belediyesi ve çalışanları olarak yapmış oldukları bağışlardan dolayı ve yine bizlerle birlikte bu kampanya ya destek olan meclis üyelerime, muhtarlarımıza belediyelerimize, kurum ve kuruluşlara, odalarımıza,sivil toplum örgütlerine, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun.Bu ordu bizim, bu vatan bizim,bu devlet bizim, bu ezan bizim, bu bayrak bizim,Bizim olan tüm değerlerimize millet olarak sahip çıkmalı ve bu değerleri yaşatmak için canımız ve malımız pahasına da olsa mücadele etmeliyiz.Bu değerlerimiz olmazı ise bizlerde olmalıyız.Bu şuur ve bilinç içerisinde siz çok kıymetli Şarkikaraağaçlı hemşehrilerimizi devam etmekte olan kampanyaya sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum.
Geçmişten bugüne kadar gözünü kırpmadan bu vatan için bayrak için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum.”dedi İlçe Kaymakamı Sertaç Kırçuval’ın konuşmalarının ardından Şehitlerimiz ve Şanlı Ordumuz için dualar okundu.
Belediye meclisiyle alınan kararla  Belediye başkanlığının yaptığı bağışın yanı sıra, Şarkikaraağaç Belediye Personelinin şahsi olarak yaptıkları bağışlar da Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına Belediye Başkanı İsa ÇARKACI ve beraberindeki meclis üyelerince Ziraat Bankasına yatırıldı.

Oluşturma Tarihi: 16 Mart 2018 Cuma