Başkanımız İsa Çarkacı Polis Haftası kutlama mesajı
Başkanımız  İsa Çarkacı Polis Haftası kutlama mesajı
Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Polis Teşkilatının Türk Milleti’nin gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Çarkacı, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıl dönümü dolayısıyla Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı mesaj yayınladı. Huzur ve güvenliğin sağlanması adına gerektiğinde canlarını hiçe sayarak özveriyle görev yapan Türk Polisi’nin 173 yaşında olduğunu belirten Başkan İsa ÇARKACI, “Polis Teşkilatı Türk Milleti’nin gurur duyduğu bir kuruluştur. Bugün 173 yaşına giren bu teşkilatımıza ve teşkilatımız bünyesinde görev yapan tüm kardeşlerimize, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü korumak olmak üzere huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirmelerinden dolayı müteşekkiriz. Bu anlamlı günde görevleri esnasında şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimiz ile ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için büyük özveriyle yurdun her köşesinde görev yapan tüm Emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Oluşturma Tarihi: 10 Nisan 2018 Salı