Merhum Dr Sadettin BİLGİÇ’in vefatının 6.yılı münasebetiyle program düzenlendi.
Merhum Dr Sadettin BİLGİÇ’in  vefatının 6.yılı münasebetiyle program düzenlendi.
 Merhum Dr Sadettin BİLGİÇ’in  vefatının 6.yılı münasebetiyle program düzenlendi.
Milletvekilimiz  T.B.M.M Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi BİLGİÇ ve Isparta Valisi Şehmus GÜNAYDIN’ın yanı sıra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya GÜNAYDIN, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ Isparta İlçe Belde Belediye Başkanları Isparta protokol üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa ÇARKACI, Şarkikaraağaç Kaymakamı Sertaç KIRÇUVAL, Sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla anma programı gerçekleştirildi.
Merhum Dr Sadettin Bilgiç ve tüm Şehitlerimiz geçmişlerimizin ruhuna Şarkikaraağaç Merkez Camii de Mevlid-i Şerif ve Yasin-i Şerif okutuldu. Cuma namazının ardından helva ikramı yapıldı.Kızıldağ Milli Parkında yenen yemeğin ardından Isparta Valisi Şehmus GÜNAYDIN İle birlikte protokol üyeleri Dinek köyümüze İl Özel İdare tarafından atılan asfaltta incelemeler bulunuldu.

Oluşturma Tarihi: 20 Nisan 2018 Cuma