Şarkikaraağaç dün olduğu gibi bugünde devlet ve milletinin yanında.

İlçemizde  Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına başlatılan kampanyada bağışta bulunanlara takdir ve teşekkür beratları takdim edildi.
Atatürk İlköğretim okulun toplantı salonunda gerçekleşen programa Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Tüm General Göktürk GÖKBAYRAK İlçe Kaymakamı Sertaç KIRÇUVAL,Belediye Başkanımız İsa ÇARKACI,Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan TURHAN,İlçe Protokolü,Oda ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri,Köy ve Mahalle muhtarları,Okul temsilcilerimiz ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tanıtım videosu izletildi. Program açılışını Belediye Başkanı İsa ÇARKACI’nın konuşmasının ardından İlçe Kaymakamımız Sertaç KIRÇUVAL konuşmalarını yaptı. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Tüm General Göktürk GÖKBAYRAK İlçemizeden yapılan yardımlardan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Oluşturma Tarihi: 27 Nisan 2018 Cuma