15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Şehitliklere ziyaretle başladı.
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı İlçe Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Belediye Başkanımız İsa Çarkacı, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan,Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar,Protokol üyeleri kurum amirleri Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlarını katılımıyla başladı.Program Şehit mezarlarına ziyaret ve duaların ardından Merkez Camii de Şehitlerimizin ruhlarına mevlid-i Şerif okutuldu. Çınaraltı meydanında 15 Temmuzu anlatan resim sergisini gezen katılımcılara fidan ve ikramda bulunuldu.
Saat:19:00 Mehmet Akif Ersoy stadyumunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik kupası final maçının ardından Çınaraltına Milli Birlik Yürüyüşü yapıldı.
Saat 20:00'de Çınaraltında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Şehitlerimizin Aziz ruhları anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.Protokol konuşmalarının ardından 15 Temmuz Belgeseli sinevizyon gösterimi yapıldı.Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmaların izletilmesinden sonra ikramda bulunuldu.Program Demokrasi nöbeti ile devam etti.
Oluşturma Tarihi: 16 Temmuz 2018 Pazartesi