SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI
Salur Şehit Durmuş Ali Durmaz İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve Öğrencilerinden teşekkür ziyareti.
İlçemiz Salur Köyü Muhtarlığı ve Salur Şehit Ali Durmaz İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve Öğrencilerinden Şarkikaraağaç Belediyesine teşekkür ziyareti.
Belediye Başkanımız İsa Çarkacı ve Belediye personeli ziyaret eden Salur Köyü Muhtarı ve Öğretmenler okullara ve köylere hizmet noktasında yardımlarını esirgemedikleri için teşekkür etti.Salur Şehit Ali Durmaz İlköğretim Okulu Öğrencileri de Belediye Başkanımız İsa Çarkacı ve Belediye personeline plaket takdim etti.
Ziyarette çok memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı İsa Çarkacı İlçemizde bulunan tüm okullara imkanlar çerçevesinde hizmet etme çabası içindeyiz. Bu vesile ile köylerimize ilçemize, eğitim kurumlarımıza yapılacak hizmetler noktasında bizlerin hep yanında olan Memleketimizin evladı Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beye desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.Ayrıca sıcak asfalt çalışmalarında gecesini gündüzüne katarak çalışan Belediye Fen İşleri ekiplerimize Belediye otopark personeline ayrı ayrı teşekkür ederim.”ded
Oluşturma Tarihi: 29 Kasım 2018 Perşembe