"Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir."
M. Kemal Atatürk
Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’nın yeni yıl mesajı

Öncelikle; 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, Şarkikaraağaç’ımıza ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor, ülkemizde ve tüm dünyada; barışın ve kardeşliğin hakim olduğu günlere vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
Yeni beklentiler ve umutlarla dolu, yeni bir yıla girerken; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla, geleceğin büyük Türkiye’sine, modern ve daha iyi yaşam koşullarının sağlandığı Şarkikaraağaç’a doğru emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyoruz. Ülkemizin de 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine bu inanç ve birliktelikle kavuşabilmesini temenni ediyorum.
Değerli Hemşehrilerim; 2019 yılında tüm dünya üzerindeki yaşanan savaşların ve zulümlerin son bulmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Yeni yılın şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için; barışın, hoşgörünün, huzurun ve mutluluğun egemen olduğu günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlarla dolu günler temenni ediyorum.

Oluşturma Tarihi: 31 Aralık 2018 Pazartesi